Marin Jurina postigao spekakularan gol škaricama protiv Ferencvaroša

Prije njega pogodio i Beširović

Marin Jurina postigao spekakularan gol škaricama protiv Ferencvaroša

E. Čaušević

Mezokovesd je danas na svom terenu remizirali protiv Ferencvaroša u meču 21. kola OTP Ban lige.

Ferencvaroš je vodio sa 2:0 u ovom meču golovima Somalije i Bolija, ali su domaći uspjeli da dođu do remija i jednog boda.

Prvo je na scenu stupio bh. fudbaler Dino Beširović koji je u 62. minuti postigao pogodak za 1:2 na asistenciju Jurine, koji se u centru pažnje našao malo kasnije. 

Jurina je desetak minuta kasnije fantastičnim škaricama pogodio mrežu Ferencvaroša za 2:2 što je bio i konačan rezultat meča.

Top Komentari

AmarSahi
Ni jedan komentar na ovome članku, al zato mora na članku o Diletti po 50 komentara kako ovaj portal ne valja za ništa....gledajte naše talente, ne Dilettu i Wndu.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti