Marin Samaradžić iz Metalleghea na usavršavanju u Dinamu

Mlada nada tima iz Jajca

Marin Samaradžić iz Metalleghea na usavršavanju u Dinamu

S. Mlaćo

Od petka mlada nada Metalleghea Marin Samardžić trenira sa svojim vršnjacima u zagrebačkom Dinamu, što je prvi korak prethodno najavljene suradnje između Dinama i Metalleghe BSI.

Mladi nogometaš Kraljeva tokom osmodnevnog boravka u Dinamu imaće priliku da trenira prema suvremenim nogometnim metodama, te da provjeri razinu svojeg nogometnog umijeća i mogućnosti.

"Izuzetno dobro sam primljen a već u petak sam igrao utakmicu protiv B tima Dinama. Potom sam imao individualne treninge tokom vikenda a od ponedjeljka ću trenirati sa ekipom svojih vršnjaka,“ istakao je Samardžić ne krijući zadovoljstvo novim sportskim izazovom.

Naravno, ukoliko stručnjaci Dinama procjene da Samardžić posjeduje potencijale potrebne ovom klubu, nije isključeno da u narednom periodu njegova adresa stanovanja bude Zagreb. Jučer je Marin sa novim sportskim prijateljima na Maksimiru gledao utakmicu Dinamo – Istra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi