"Želim da Borac uvijek izgubi kada igra u crnim dresovima, ma neka ispadne iz lige"
Sa meča na Grbavici

Žestok komentar nakon meča na Grbavici

"Želim da Borac uvijek izgubi kada igra u crnim dresovima, ma neka ispadne iz lige"

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

Bivši predsjednik Rukometnog saveza BiH Marinko Umičević veoma je aktivan na društvenim mrežama.

Umičević ne krije svoju ljubav prema RK Borac, ali i FK Borac, a nedavno je priznao kako je on najzaslužniji za prekid prvenstva Premijer rukometne lige u vrijeme korone te da je tako donio titulu prvaka Banjalučanima.

Nije se Umičević postidio toga, već je želio ispasti kao junak, no to više i nije bitno.

Sada se oglasio o dresovima FK Borac. Naime, Banjalučani su u Sarajevu upisali poraz od Željezničara 2:0 i zaista su razočarali.

Umičeviću je zasmetalo što su igrali u crnim dresovima i poželio je poraz Borcu svaku utakmicu u kojoj budu igrali u navedenim dresovima.

Oglasi

Veliki sam navijač Borca u svim sportovima, pogotovo u fudbalu i rukometu, ali rekao sam kad god Borac bude ograo u onim crnim dresovima dabogda izgubio. I pored velike ljubavi preema Borcu i njegovim crvenom plavim bojama nema razloga da se igra u crnim dresovima, a znamo na šta je asocijacija i crna uniforma.

Borac je radnički klub, doduše sad ne znam, kad vidim one crne dresove naježim se i rekao sam sam sebi kad god bude igrao u crnim dresovima dabogda izgubili, pa makar ispali iz lige.

Protestujem protiv crnih dresova, pored plavo crvene boje. Pa ako mora neka bude i bijela, ali crna nikad", napisao je Umičević.

Umičević očigledno želi i dalje ostati bar malo 'bitan', a vidjet ćemo kako će se navijačima Borca dopasti njegova izjava.

Posebne želje za porazom, pa i ispadanjem iz lige.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

Borac je imao podršku navijača na Grbavici, ali su tužni i razočarani napustili Sarajevo.

U narednom kolu FK Borac dočekuje Igman iz Konjica.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jugovina
Koji debil
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti