Selektor mlade reprezentacije BiH

Marinović: Hoću li zvati Demirovića? Zavisi od Prosinečkog

Selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine danas je okupio fudbalere s kojim će započeti pripreme za prijateljsku utakmicu sa Azerbejdžanom, ali i za naredni kvalifikacioni ciklus.

"Ovo je dobar termin da se okupimo i da vidimo šta imamo, tu je dosta novih igrača. Osim ovih igrača koji su tu, sigurno je da ćemo pratiti i ostale igrače. Polako se već pripremamo za naredne kvalifikacije", rekao je Marinović.

U odnosu na prošlu generaciju, u ovoj će biti mnogo novih imena ali će ipak kostur tima ostati isti. Jedan od igrača na koje Marinović i dalje može računati je napadač Ermedin Demirović, koji je nedavno dobio prvi poziv u A tim.

"Ta je odluka na selektoru. Ukoliko ga on bude pozivao, bit će u A selekciji a ako ne, igrat će ko nas", rekao je naš selektor.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi