Marinović: Imali smo dominaciju nakon isključenja za Borac, ali smo morali bolje reagovati

Trener Sarajeva nakon pobjede na Koševu

Marinović: Imali smo dominaciju nakon isključenja za Borac, ali smo morali bolje reagovati

FK Sarajevo je večeras na Koševu u sjajnom meču sedmog kola Premijer lige BiH sa 4:2 savladao Borac.

Bordo tim je ovom pobjedom preuzeo lidersku poziciju.

Nakon utakmice kratko je govorio trener Sarajeva Vinko Marinović.

"Trenutno je takva situacija, da smo prvi. To nam je i bio plan pred ovu utakmicu, da pokušamo što bolje odigrati i pobijediti. Što se tiče same utakmice bila je dosta otvorena, dosta prilika i na jednoj i drugoj strani... U prvom poluvremenu smo došli do vodstva, oni su izjednačili, ali smo brzo ponovo poveli. U drugom poluvremenu smo nakon isključenja imali dominaciju i tu smo morali dosta bolje reagovati da postignemo taj treći gol", izjavio je nakon utakmice Marinović za Arena Sport, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dozvolili smo Borcu da se vrati, ali je Tatar sjajnim golom okrenuo vodstvo u našu prednost. Do kraja smo uspjeli postići još jedan gol... Na kraju čestitam svojim igračima na pobjedi i tri boda".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Slazem se - trebali smo bolje i brze iskoristiti igraca vise - ovako ce tabela izgledati do kraja prvenstva / dodao bi i to da se Zerina veceras upucala i da se kod mene rampa dignula
8 0
Brazuka
Fanimo treba od prve, jukic klupa
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti