Marinović: Imamo prostora za dodatni napredak

Trener FK Sarajevo

Marinović: Imamo prostora za dodatni napredak

M. Šljivak

Sarajevo je savladalo Tuzlu City sa 6:2 u susretu 20. kola Premijer lige BiH.

Bio je to ujedno i debi Vinka Marinovića na klupi Bordo tima, te je ovaj stručnjak u novi posao krenuo na jako dobar način.

Marinović je nakon utakmice iskazao veliko zadovoljstvo zbog osvojena tri boda.

"Hvala igračima na lijepom debiju i dobroj igri. Prvih 20 minuta smo bili u grču i to se vidilo. Primili smo gol iz njihovog najvećeg kvaliteta, tranzicije po osvojenoj lopti. Uspjeli smo izjednačiti, desio se crveni karton i u nastavku je bilo normalno da poentiramo", rekao je Marinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Bordo tima ističe da još ima dosta prostora za napredak.

"Imamo prostora za napredak. Uvijek su prve utakmice teške s psihološke strane, imali smo teren koji je bio malo mekši. Bitno je da smo otvorili s pobjedom i da ćemo u narednim mečevima biti kvalitetniji. Mogu biti zadovoljan pobjedom, ali uvijek ima prostora da igra bude bolja. Igrači su međutim pokazali kvalitetan karakter. Ne smijemo zaboraviti da su oni imali šanse da povedu i 0:2, visili smo u tim minutama. Ima detalja koje želim da uradim, to su golovi iz prekida i ima još detalja".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Imate sudije koji su potkupljivi, Grbic gleda sa jednog metra faul Rahmanovica i ne svira faul, fuj
5 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi