Marinović o pojačanjima: Više ćemo znati u narednim danima

Lazić napušta bordo klub?

Marinović o pojačanjima: Više ćemo znati u narednim danima

S. Mlaćo

U subotu je održana prozivka FK Sarajevo, a već danas i prvi trening.

Po prvi put bordo momci su istrčali na trening pod palicom novog šefa struke Vinka Marinovića koji se i obratio medijima.

Govorio je o planu pripremama, eventualnim pojačanjima, odlascima...

"Stanojević ima temperaturu, a i on će se priključiti brzo. Što se tiče pojačanja, želim da vidim prvo ekipu, iako mi je dobro poznata. Zimi je teško doći do pravih pojačanja. Moramo gledati i broj stranaca, ali u ova dva-tri dana ćemo više razgovarati o tome. Sigurno da ćemo raditi po tom pitanju", kazao je Marinović.

"Ovdje smo do 17., a onda idemo u Ljubuški. Slijedi povratak nazad, te jedna utakmica do odlaska u Antaliju. Za dan dva ćemo dogovoriti rivale tamo".

Darko Lazić?

"Koliko imam informacija on je u razgovorima sa klubom po pitanju svoje budućnosti, te ćemo i to znati ubrzo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li je pritisak što će te naslijediti na klupi Husrefa Musemića?

"Husref je legenda i to se mora poštovati. Borit ćemo se da igramo što bolje i kvalitetnije, a ciljevi su najveći. Pred nama je težak posao, a ja sam navikao na pritisak. To je sasvim normalna stvar".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hz rajvosa
Idući put nemojte digitronom snimati
5 0
Ljiljani1946
pusi ga Emire Doji ga Sabrina
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi