Marinović: Odigrali smo dosta kvalitetno, posebno prvo poluvrijeme

Sarajevo trijumfovalo u Bijeljini

Marinović: Odigrali smo dosta kvalitetno, posebno prvo poluvrijeme

E. Škorić

FK Sarajevo ostvario je pobjedu nad ekipom Radnika u šestom kolu m:tel Premijer lige BiH, te je tako ostao jedini neporaženi klub u Premijer ligi.

Nakon utakmice svoj komentar dao je i šef stručnog štaba Bordo tima, Vinko Marinović.

"Prije svega želim da čestitam svojim igračima, kako na današnjoj igri, tako i na svemu što su uradili u dosadašnjem periodu. Imali smo jedan vrlo težak i gust raspored i igrači su sve to izdržali. Što se tiče utakmice, mislim da smo odigrali dosta kvalitetno, posebno to prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu pokušali smo doći do trećeg pogotka, imali smo neke prilike, ali nismo ih iskoristili. Radnik nam je stvorio par prilika iz prekida, ali na našu sreću nisu ih iskoristili. Sada nam slijedi pauza i prilika da se odmorimo pred nastavak prvenstva i spremimo za utakmice koje nas čekaju".

Nakon reprezentativne pauze Sarajevo će na Koševu u derbiju sedmog kola ugostiti Borac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lud
Tanak si ti Vinko ... strah te izmjenu napravit ... i kad je napravis bolje da nisi ...
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi