)

Trener Zrinjskog nakon remija u Banjaluci

Marinović: Ovo je realan rezultat

Krupa i Zrinjski iz Mostara odigrali su danas ispodprosjčan meč u Banjaluci. 

Fudbaleri oba tima gotovo da i ništa nisu pokazali u utakmici 9. kola Premijer lige BiH, pa je konačanih 0:0 možda i najrealniji rezultat.

Takvog mišljenja je bio i trener gostiju Vinko Marinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Znali smo i očekivali da će utakmica biti ovakvog karaktera. Krupa nam je sigurno prepustila posjed i možda je u nekim momentima tražila kontranapade kako bi došli u šansu. Što se nas tiče, nismo imali brz protok lopte, imali smo dosta grešaka. Falilo nam je malo više agresivnosti, više sprinta po dubini, da nekako dođemo do tih prilika. Ovo nije bila toliko zanimljiva utakmica i jednostavno se ne možete nadati nečemu kad ne uspijete da stvorite ozbiljniju priliku", jasan je bio Marinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti