Marinović: Rezultat iz Bijeljine je realan

Trener Zrinjskog

Marinović: Rezultat iz Bijeljine je realan

M. Maksimović

Lider na tabeli ipak nije uspio jučer ostvariti zacrtani cilj u Bijeljini. 

Radnik je u sudijskoj nadoknadi uspio izjednačiti i tako otkinuti jedan bod, a trener Zrinjskog Vinko Marinović ipak nakon meča nije bio nezadovoljan.

“Odlično smo otvorili utakmicu i poveli već na otvaranju. I poslije gola je sve bilo dobro, nekih 15 do 20 minuta smo kontrolisali meč i sve imali u svojim rukama. Drugo poluvrijeme je donijelo bolju igru Radnika koji je napravio veći pritisak i stvorio nam mnogo problema, posebno na desnoj strani gdje nismo baš dobro parirali. Na kraju smo popustili i dobili gol koji nam je uskratio dva boda, ali objektivno prema onim što je viđeno na terenu tokom utakmice, rezultat je vjerovatno realan“, rekao je Marinović.

Naredna sedmica donosi mnogo uzbuđenja za navijače Zrinjskog. Prvo slijedi gradski derbi saVeležom u okviru Kupa BiH, a potom i veliki derbi protiv Sarajeva Pod Bijelim brijegom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“I jedna i druga utakmica će biti teške, a na nama je da se maksimalno pripremimo i pokušamo doći do trijumfa i nad Veležom i nad Sarajevom. Moramo pružiti maksimum“, dodao je Marinović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi