Marinović: Igramo protiv ekipe koja ima kvalitetne igrače i dosta iskustva u svojim redovima

Sarajevo gostuje u Banjoj Luci

Marinović: Igramo protiv ekipe koja ima kvalitetne igrače i dosta iskustva u svojim redovima

A. Beganović

Derbi 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Banjoj Luci će odigrati domaći Borac i aktuelni lider Sarajevo.

Sarajevo je i nakon 17 kola lider i jedina neporažena ekipa u prvenstvu i sasvim sigurno da u Banja Luku izabranici Vinka Marinovića putuju puni optimizma.

Šef stručnog štaba lidera premijerligaške karavane, Vinko Marinović, respektuje protivnika, no u isto vrijeme i vjeruje da ukoliko njegovi izabranici budu na nivou, da pozitivan rezultat neće izostati.

"Igramo protiv ekipe koja ima kvalitetne igrače i dosta iskustva u svojim redovima. Pogotovo dobro igraju na svom terenu", rekao je Marinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prva utakmica u Sarajevu bila je kvalitetna, tako da i u Banjoj Luci očekujem da odigramo kvalitetno. Moramo biti maksimalno skoncetrisani i taktički disciplinovani. Kao što sam rekao, Borac je kvalitetan, ali ukoliko budemo kvalitetni u fazi odbrane i konkretni u fazi napada, mislim da ćemo ostvariti pozitivan rezultat", dodao je trener Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Jači smo u svakom pogledu,jedino nam papak iz bOnOvića može nauditi....
11 4
SrednjaBosna
IZJAVE:Vinko vs Jagodic.Sta ti je rec gospodin
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi