Trener Borca nakon utakmice

Marinović: Sarajevo je bilo dosta bolje

Vinko Marinović, trener Borca, smatra da je Sarajevo danas bilo bolje, ali čestita svojim igračima na prolazu u polufinale Kupa BiH.

Iako je Sarajevo slavilo golom Krste Velkoskog s 1:0 u Banjoj Luci, Borac je zbog dva gola u gostima prošao u polufinale.

“Sarajevo je jedna zaista dobra ekipa, što su danas pokazali. Bili su danas bolji tokom čitave utakmice. Mi smo se povukli nakon gola, ali zahvaljujući golovima u gostima prošli smo dalje. Moram jedino da čestitam svojim igračima na zalaganju. Nije mala stvar izbaciti Sarajevu. Njima puno sreće u prvenstvu. To je jako kvalitetna ekipa”, kazao je Marinović, dodavši:

“Zadovoljni smo da smo prošli dalje”.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Koga biste željeli u polufinalu? “Kup je pun iznenađenja. Nekad možete dobiti slabiju ekipu i ne proći dalje. Nemam posebne želje, koga god da dobijemo”, dodao je Marinović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.