Marinović otkrio zašto nisu igrali Ahmetović, Sušić i Adukor, te u kakvom stanju je Dupovac

Sarajevo na Koševu savladalo Krupu

Marinović otkrio zašto nisu igrali Ahmetović, Sušić i Adukor, te u kakvom stanju je Dupovac

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva danas su na svom terenu pobijedili Krupu sa 3:0 u meču 12. kola Premijer lige BiH.

Trener domaćeg tima Vinko Marinović bio je zadovoljan prikazanom igrom, a na press konferenciji je otkrio nekoliko detalja.

"U ova četiri dana imali smo dvije utakmice s Krupom i to nije nimalo lako. Teško se uvijek dva puta spremati, ali mislim da smo odigrali dobru utakmicu i da smo je kontrolisali i zasluženo pobijedili".

"Spremamo se od utakmice do utakmice. Nastojimo da igramo što bolje i kvalitetnije. Nekada to imamo, a nekada se to ne desi. Ono što je bitno jeste da ovi momci stvarno dobro rade da imaju samopouzdanje i mi u stručnom štabu maksimalno vjerujemo u njih. Na nama je da nastavimo u ovom ritmu koji smo do sada imali".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ahmetović je imao jedan problem s koljenom i nismo htjeli rizikovati. I Sušić je imao problem s aduktorom i njega smo htjeli sačuvati na ovom terenu za naredni meč. I Adukor je imao jedan manji problem i oni iz tog razloga nisu bili danas u sastavu. Dupovac je dobio prilikom šuta u glavu i vidjet ćemo kakvo je stanje. Možda je došlo do manjeg potresa mozga, ali ćemo vidjeti".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Moj Marinovicu, to te pitaju dušmani, jer se nadaju da ce Covid 19 zaustaviti ovaj ŠAMPIONSKI PLES, cim nema nekog igraca, odmah misle evo pitari nesto kriju, polaze od svog kluba koji je radi KORONE deportovan iz Izraela. RADI TAKVIH I NJIMA SLICNIM U IME BORDO ARMIJE, NASTAVITE OVO ŠAMARANJE DO KRAJA.
21 0
LevoKrilo
Najbolji smo daleko i tako se treba ponašati do kraja...Imamo dvije ekipe bez ikakvih problema. Nema jednog, dva ili tri igraća? Nikakav problem, imaju adekvatne zamjene...
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi