Marinović: Teško je bilo razviti igru po ovakvom terenu, ali najbitnija su tri boda

Trener Sarajeva nakon Olimpika

Marinović: Teško je bilo razviti igru po ovakvom terenu, ali najbitnija su tri boda

E. Čaušević

Sarajevo je danas pobijedilo u gostima Olimpik sa 3:1 u zaostaloj utakmici 4. kola Premijer lige.

Bordo tim je uspio bez većih problema da dođe do tri boda i tako preuzme vrha tabele Premijer lige.

Nakon meča oglasio se i trener gostujućeg tima Vinko Marinović koji se osvrnuo na igru svog tima.

"Znali smo da će biti teška utakmica i bila je, po teškom terenu je bilo teško razviti igru, ali u svakom slučaju uspjeli smo doći do tri boda i to je najbitnije. Čestitam igračima na još jednoj pobjedi", rekao je Marinović za Arena Sport nakon meča, te se osvrnuo i na činjenicu da će meč 3. pretkola EL igrati na Bilinom Polju, a ne Koševu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi imamo još utakmicu u prvenstvu u Tuzl iprotiv Slobode i tek poslije toga ćemo razmišljati o nastupu u Evropi. Morat ćemo se prilagoditi terenu u Zenici i to ćemo sigurno uraditi".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saimai1316
Ma kakvu bi ti igru razvijao covjece,da se razumijemo nemam nista protiv Sarajeva,ali kad izadjete u europu onda ljudi vas razvaljuju ko beba zvecku,a ti bi na otoci igru da razvijas jadnice
0 9
rabodimis
Teren za nazadak svakog fudbalera.. teren za ubijanje volje i zalje za fudbalom.. za zivotom.. Koji je ovo drzavni dusman odobrio... Cuj "Premijer" liga..
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti