Marinović uoči Travnika: Želimo samo tri boda

Trener Borca

Marinović uoči Travnika: Želimo samo tri boda

U taboru Borca iz Banja Luke nemaju vremena za slavlje zbog plasmana u polufinale Kupa BiH.

Susreti sa Sarajevom su uspješno završeni, a pred izabranicima Vinka Marinovića slijedi duel sa Travnikom u kojem Borac neće moći računati na usluge kartoniranih Srđana Bečelića i Joce Stokića. 

"Sarajevo smo mi već arhivirali odmah u srijedu i sve misli okrenute su prema narednom protivniku. Travnik je poslijednjih sezona uvijek bio neugodan rival na našem terenu, ali ovaj put mi želimo tri boda. Favoriti smo i to moramo da dokažemo na terenu", jasan je trener Borca Vinko Marinović, koji je godišnjicu na klupi proslavio plasmanom u polufinale Kupa BIH.

Igrači su svjesni da bi tri boda iz ovog susreta banjolučkom sastavu itekako uvećala šanse za plasman u sam vrh tabele.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ako pobijedimo Travnik tek onda će na punoj težiti da dobiju ona tri boda iz utakmice protiv Mladosti, ali i bod osvojen na Koševu protiv Sarajeva. Zato ćemo od prve minute napasti goste, jer želim o što prije da riješimo pitanje osvajanja tri boda", riječi su veznog fudbalera Uglješe Radinovića.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.