Marinović: Velika je čast i odgovornost biti selektor
Foto: bljesak.info

Dobio povjerenje UO N/FSBiH

Marinović: Velika je čast i odgovornost biti selektor

E. Škorić

Vinko Marinović danas je imenovan za U-21 selektora BiH reprezentacije.

Bivši trener Kozare, Borca i Zrinjskog dobio je povjerenje Upravnog odbora Nogometnog saveza BiH, pa će umjesto Darka Nestorovića voditi Zmajiće u narednom periodu.

"Sigurno da se lijepo osjećam. Čast je i obaveza biti seletor naše mlade reprezentacije. Znam, također, da je to velika obaveza i dužnost, ali spreman sam maksimalno posvetiti se ovom poslu", rekao je Marinović za SportSport.ba, pa je dodao:

"Moram pogledati spisak naše U-21 selekcije, da vidimo sve igrače, ima tu izlaznih godišta, bit će i promjena, ali naravno da je okosnica tima poznata i igrat će oni koji su najbolji i koji najviše zasluže da budu u reprezentaciji".

"Čuo sam da sam u konkurenciji za selektora, ali eto, baš sam danas iznenađen. Hvala ljudima koji su me podržali, a ja ću što je prije moguće početi da radim. Želimo napraviti što bolje rezultate sa U-21 reprezentacijom", dodao je Marinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi