Marinović: Želimo prekinuti tradiciju i dati gol na Koševu

Zrinjski sutra gostuej Sarajevu

Marinović: Želimo prekinuti tradiciju i dati gol na Koševu

Zrinjski sutra od 20 sati gostuje na Koševu protiv Sarajeva u derbiju četvrtog kola Premijer lige.

Vinko Marinović zna da će njegova ekipa imati težak zadatak, no kako kaže, uradit će sve da ostvare dobar rezultat protiv aktuelnog prvaka.

"Sutra igramo derbi kola sa Sarajevom, a mi priželjkujuemo da odigramo utakmicu kakvu smo odigrali zadnji put na Koševu. Nadam se da će ekipa dati svoj maksimum na toj utakmici, i da će ta utakmica opravdati očekivanja", kazao je Marinović, pa je nastavio:

"Sarajevo je odigralo dobru utakmicu protiv Širokog, pogotovo drugo poluvrijeme, a ono što je jako bitno jeste da mi imamo maksimalan učinak i možemo mirno ući u utakmicu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dugo nismo postigli gol na Koševu i mislim da je vrijeme da srušimo tu negativnu tradiciju", dodao je strateg Plemića.

O utakmici je govorio i bivši igrač Sarajeva Ognjen Todorović: "Imamo jako tešku utakmicu sutra, ali možemo ići rasterećeni u Sarajevo. Mi smo u psihološkoj prednosti, a Sarajevo je po meni igralo promjenjivo na startu prvenstva i nadam se povoljnom rezultatu".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.