Marinovića zanimaju samo tri boda u Bijeljini: Moramo pobijediti!

Trener FK Sarajevo

Marinovića zanimaju samo tri boda u Bijeljini: Moramo pobijediti!

M. Šljivak

FK Sarajevo u ponedjeljak ima novi veliki izazov.

Nakon puta u Bjelorusiju i poraza u Ligi prvaka od Dynamo Bresta, izabranici Vinka Marinovića u 6. kolu Premijer lige BiH gostuju kod Radnika u Bijeljini.

Marinović pred ovaj meč ističe da će njegov tim ići na pobjedu jer su bodovi neophodni.

"Evropska utakmica nas je potrošila fizički i psihološki, ali moramo se vratiti i odigrati što kvalitetnije protiv Radnika koja je jako dobra ekipa. Igraju zatvoreno i tvrdo i neće biti nimalo lako. Nama su bodovi neophodni i idemo na pobjedu u ovom meču", rekao je Vinko Marinović pred ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa druge strane Slavko Petrović vjeruje da njegov tim može doći do bodova protiv aktuelnog prvaka.

"Teška utakmica protiv aktuelnog šampiona. Mi ćemo pokušati sve sa naše strane da ostanemo neporaženi. Sarajevo je veliki favorit, ali uz dobro taktički odigranu utakmicu imamo šansi da osvojimo bodove", rekao je Petrović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bakac
Cuj moramo uzeti...mozes samo kupiti keru
2 16
nedoni46
Igraj muski ko u brestu, fani umjesto ivana i 0-3 lagano
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije