Sarajevo se oglasilo na Instagramu s posebnom porukom za navijače ovog kluba

Nakon meča u Brestu

Sarajevo se oglasilo na Instagramu s posebnom porukom za navijače ovog kluba

Endin Čaušević

Sarajevo je sinoć poraženo u Brestu protiv Dynama (2:1) u okviru drugog pretkola Lige prvaka.

Bordo tim će tako takmičenje nastaviti u trećem pretkolu Evropske lige, ali ostaje žal zbog sinoćnjeg meča jer su Sarajevo koštale kardinalne greške kiparskih sudija.

Naravno, u centru pažnje je situacija iz 54. minuti kada je Ahmetović poravnao na 2:2, ali je pomoćni sudija signalizirao ofsajd i napravio je nevjerovatnu grešku i štetu na račun bh. prvaka.

Nakon meča u taboru bordo tima su bili veoma razočarani suđenjem, a pred kamerama je o tome govorila direktorica Sabrina Buljubašić. Naravno, veliko nezadovoljstvo pokazali su i navijači bordo kluba, te su pružili veliku podršku svojim igračima nakon meča.

Sarajevo se odlučilo večeras oglasiti na zvaničnom Instagram profilu, te zahvaliti navijačima na podršci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Hvala svim navijačima na podšci. Glavu gor ei zajedno u nove pobjede", poručili su iz bordo kluba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Hvala vama na dobroj tekmi
14 0
papagaj
Dajte sta kukate više, i sa onom sudijskom greskom koja je bila ocigledna, vi ste im trebali dati najmanje jos 3 gola, najgora ekipa protiv koje ste igrali
4 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi