Mario Balotelli briljira, a danas je pažnju privukao proslavom gola

Novi gol Italijana

Mario Balotelli briljira, a danas je pažnju privukao proslavom gola

Edmir Škorić

Mario Balotelli je očigledno napravio pravi potez kada je ove zime stigao u Marseille.

Blaotelli se dugo pokušavao iskrasti iz Nice, na kraju je pušten u Marseille i sada ponovo italijanski napadač pokazuje da nije slučajno nosio dresove Intera, Milana, Manchester Cityja...

Njegov Marseille od 17 sati igra meč 25. kola Lige 1 protiv Amiensa i vodi 2:0, a Balotelli je u 25. minuti postigao pogodak za 2:0.

Dosta pažnje privukao je zbog neobične proslave gola, što možete pogledati nakon pogotka u klipu ispod teksta.

Balotelli je u prošlom kolu postigao gol i protiv Dijona na gostovanju u 2:1 pobjedi, a debitovao je golom protiv Lillea (1:2) na Veledromeu 25. januara.

Dakle, već je na tri gola u novom klubu i čini se da napokon gledamo onog pravog Super Marija, koji nas je navikao uglavnom na loše i negativne stvari.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi