Niko kao Super Mario: Na inicijaciji u Marseilleu pjevao himnu Francuske

Marseljeza mu nije strana

Niko kao Super Mario: Na inicijaciji u Marseilleu pjevao himnu Francuske

Endin Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli u januarskom prelaznom roku napustio je Nicu i karijeru je nastavio u dresu Marseillea.

Balotelli je pružao odlične partije u dres Nice u prethodne dvije sezone, no početkom ove sezone zbog sukoba s Patrickom Vieirom nije se previše naigrao. Italijanski napadač je jedva čekao januar i odlazak iz ovog klub, no zadržao se u Francuskoj jer je potpisao za Marseille.

Ovaj 28-godišnji napadač dobro je počeo svoju avanturu u Marseilleu jer je zabio gol već u debiju i pokazao da će biti veliko pojačanje. Također, Balotelli se veoma dobro uklopio u novi tim, te su ga saigrači dočekali otvorenih ruku.

Na internetu se pojavio i video njegove inicijacije jer je morao pjevati pjesmu pred svim novim saigračima. Zanimljivo da je na kraju izabrao himnu Francuske, te da je legendarna Marseljeza "orila" u klupskim prostorijama Marseillea.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi