Mario Balotelli pred senzacionalnim potpisom za brazilskog velikana

U pregovorima s Flamengom

Mario Balotelli pred senzacionalnim potpisom za brazilskog velikana

Endin Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli još uvijek nema klub nakon što je napustio Marseille.

Balotelli je prošlu polusezonu igrao u dresu Marseillea, ali nije htio produžiti nastavak saradnje u ovom francuskom klubu. Iako se špekulisalo da će se vratiti u Italiju ovaj napadač još uvijek nije pronašao novi klub.

Bivši napadač Milana povezivao se s Brescijom, ali na kraju od dogovora nije bilo ništa jer je tražio previše novca. No, italijanski mediji prenose da je Super Mario pred senzacionalnim odlaskom u Brazil.

Ugledni novinar Gianluca Di Marzio objavio je jutros da Balotelli pregovara s Flamengom i da postoji velika šansa da karijeru nastavi u ovom brazilskom klubu.

Za ovaj tim igraju već Gabigol i Gerson koji su se vratili nakon avanture u Italiji, te navodno i oni imaju zadatak da nagovore Balotellija da prihvati ponudu Flamenga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi