"Balotelli neće doći u naš klub jer mu je novac na prvom mjestu"

Brescia ga ne može priuštiti jer je preskup

"Balotelli neće doći u naš klub jer mu je novac na prvom mjestu"

Endin Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli još uvijek je bez kluba nakon što mu je istekao ugovor s Marseilleom.

Balotelli je u Marseilleu igrao svega pola godine i na kraju nije odlučio da ostane u ovom klubu iako su mu ponudili nastavak saradnje. Super Mario želi da se vrati u Italiju jer je nekoliko klubova pokazalo interes za njega.

Ovaj napadač najviše se povezivao s dolaskom u Bresciju koja se konačno vratila u Seriju A. Međutim, predsjednik ovog kluba Massimo Cellino izjavio je da se to vjerovatno neće desiti.

Balotelli je rođen u Bresciji i očekivalo se da će doći u ovaj klub kao veliko pojačanje, ali šanse za to sada su baš male. Kako je rekao Cellino on je iznenađen što je Balotelliju na prvom mjestu novac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Stvarno mi se sviđa Balotelli, ali uvijek govorim da on više pokazuje svoje slabosti nego vrline. Ne možemo ga priuštiti jer je preskup. Ako želi doći morat će pristati na naše uslove jer ne možemo mnogo ponuditi. Novac mu je na prvom mjestu, a ne ljubav prema klubu iz rodnog grada kako mnogi misle", rekao je Cellino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi