Mario Crnički: Sretan sam zbog gola, nadam se da ću uskoro biti u pravoj formi

Fudbaler Sarajeva nakon gola protiv Olimpika

Mario Crnički: Sretan sam zbog gola, nadam se da ću uskoro biti u pravoj formi

Fudbaleri Sarajeva su danas u svom Trening centru u Butmiru odigrali prijateljski susret sa Olimpikom.

Utakmica dva sarajevska kluba je završena rezultatom 3:3, a prvi gol za FK Sarajevo je postigao mladi Mario Crnički, posljednje pojačanje ekipe sa Koševa i igrač koji je prošao omladinsku školu velikog Bayerna.

"Tu sam dvije sedmice i sve mi je super. Ekipa me odlično prihvatila... Dobra je atmosfera na terenu i izvan terena, tako da sam sretan što sam tu", izjavio je Crnički nakon današnje utakmice u Butmiru, pa se osvrnuo na svoju današnju partiju:

"Sretan sam što sam dobio šansu da zaigram, dugo nisam igrao. Sretan sam zbog svog gola, ali ne možemo biti zadovoljni krajnjim rezultatom. Ali, ponavljam, sretan sam što sam dobio priliku za igru".

Trener Musemić je istakao da još nisi fizički spreman za 90 minuta na najvišem nivou, kada te možemo očekivati u optimalnoj formi?

"Nadam se da će to biti za dvije-tri sedmice", kratko je poručio Crnički.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako ocjenjujes kvalitet bh. fudbala, barem ono što si do sada vidio? Igrao si i sa najvećim zvijezdama Bayerna...

"Naravno da je drugačije, tamo su najbolji svjetski igrači, ali ovo jedna nova etapa moje karijere koja se mora proći da bi išao dalje", istakao je mladi fudbaler FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dule Savic
"Naravno da je drugačije, tamo su najbolji svjetski igrači, ali ovo jedna nova etapa moje karijere koja se mora proći da bi IŠAO DALJE." - jos kako treba ni nastup nije upisao, a vec bi da ide. Idi odma jebo ti mater svoju...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi