Ivanković nakon poraza a Otoci: Ambicije ostaju iste bez obzira na ovo i što Sarajevo gazi sve

Trener Plemića

Ivanković nakon poraza a Otoci: Ambicije ostaju iste bez obzira na ovo i što Sarajevo gazi sve

M. Šljivak

Zrinjski je danas šokantno poražen na Otoci kod Olimpika sa uvjerljivih 3:0.

Svi promašaji Plemića skupo su naplaćeni od strane domaćina, a Mario Ivanković koji je umjesto Mladena Žižovića vodio ovaj meč dao je svoje viđenje utakmice.

"Nismo se nadali porazu ovdje. Došli smo po pobjedu, tako smo krenuli, imali smo dosta šansi. Nije nas htio gol. Nakon dva penala, kartona je bilo gotovo. Olimpik je bio angažovan maksimalno, čestitam im na zasluženoj pobjedi. Nadam se da je sva nesreća za nas završila sa ovom utakmicom", rekao je Ivanković i nastavio je:

"Ambicije su i dalje iste bez obzira što je Sarajevo daleko ispred i što gazi sve pred sobom. Ne znam šta da kažem nakon ovog poraza, idemo dalje, u srijedu je nova utakmica, novo gostovanje protiv Željezničara i pokušat ćemo se izvući nakon ovog poraza", istakao je i zaključio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Htjeli smo što ranije doći do gola. Imali smo tih par situacija, nije nas htjela gol. Da smo zabili bilo bi nam puno lakše. Nismo se mogli vratiti sa manjom igrača."

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajevoFC
Bravo za Olimpik, olaksavate nam posao. A Zrinjski ne bi trebao imati problema protiv Selje. U svakom slucaju X2.
4 0
Nele.
Bravo Olimpik, bravo momci.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi