Mario Ivanković: Pripreme zasad idu po očekivanom, do turnira u Gabeli nadamo se konturama momčadi

Nogometaši bh prvaka HŠK Zrinjski jutros su otputovali na drugi dio priprema u Makarsku gdje će ostati tjedan dana i gdje će odigrati prvu pripremnu utakmicu sa hrvatskim drugoligašem NK Solinom.

Pred sami put Mario Ivanković pomoćni trener u Sliškovićevom stožeru osvrnuo se na dosadašnji dio priprema te ono što očekuje Zrinjski u nastavku.

"Što se tiče ovog prvog dijela koji smo odradili u Međugorju i Mostaru sve je proteklo kako smo i priželjkivali. Par igrača je uhvatila nekakva viroza pa su preskočili zadnji dan treninga u Međugorju ali nadam se da će od danas to biti sve u redu" - rekao je nkadašnji kapetan HŠK Zrinjski Ivanković i nadovezao se:

"Vjerujem da ćemo sve zacrtano odraditi do turnira u Gabeli koji nas čeka za tjedan dana. Uvodni treninzi bili su usmjereni testiranju i nekom dizanju snage i aerobnog treninga. Očekujemo da ćemo pored nastavka rada na snazi i spremi početi uigravati tim za igru na dva gola. Otprilike do turnira u Gabeli da imamo neku viziju i da za vrijeme kasnijih treninga sve to nadopunjavamo i nadograđujemo" - rekao je Ivanković za SportSport.ba uoči puta u Makarsku.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi