Mario Pašalić odlazi na posudbu u Lazio

O svemu odlučuje Jose Mourinho

Mario Pašalić odlazi na posudbu u Lazio

Nova akvizicija londonskog Chelseaja, mladi fudbaler koji trenutno nastupa za Hajduk, Mario Pašalić od ljeta će biti posuđen rimskom Laziu. 

U Chelseaju su shvatili da nije dobro za Pašalića da ostaje još pola godine u Splitu i da mu je potreban veći nivo fudbala.

"Mario je prerastao Hajduk i na ljeto mora u veći klub u kojem će se nastaviti razvijati kako bi jednog dana zaigrao na Stamford Bridgeu,“ izjavio je sportski direktor Chelseaja Michael Emenalona.

"Možda prve dvije sedmice priprema odradi sa Chelseajem. O tome će, kao i o posudbi, odlučiti Jose Mourinho, nakon što Niko Kovač objavi spisak putnika na Svjetsko prvenstvo, jer nije isto ako ode u Brazil ili ne,“ dodao je Emenalona.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.