Mario Stanić dobija funkciju u Hajduku?

Nekadašnji igrač Željezničara

Mario Stanić dobija funkciju u Hajduku?

Goran Vučević je prije nekoliko dana podnio ostavku na mjesto sportskog direktora HNK Hajduk. 

Nekadašnji nogometaš Barcelone, Kolna, Hajduka i Seville nakon niza loših rezultata i očajno odrađenog prijelaznog roka odlučio je podnijeti ostavku i u kuloarima se već spominju imena njegovih potencijalnih nasljednika.

Tako se navodi da velike šanse za preuzimanje pozicije imaju glavni skaut kluba Saša Bjelanović, Aljoša Asanović koji je taj posao radio i u Slovačkoj, kao i Mario Stanić koji je u prošlosti nastupao za sarajevski Željezničar. 

Stanić je svojim britkim stavovima zavrijedio poštovanje i zainteresovan je da naslijedi Vučevića, međutim to tek špekulacije koje za sada nemaju potvrdu.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije