Mario Tičinović podvrgnut operativnom zahvatu

Sve u najboljem redu, sjajni Splićanin pojavit će se na prozivci Plemića

Mario Tičinović podvrgnut operativnom zahvatu

Jedan od najboljih i najpouzdanijih nogometaša HŠK Zrinjski ovih dana podvrgnut je operativnom zahvatu.

Mario Tičinović, koji u Zrinjskom igra na više pozicija, uglavnom na bekovskim i krilnim, proteklih dana je izvršio operativni zahvat na lingvinalnim kanalima koji su ga mučili protekle polusezone.

Operacija je protekla u najboljem redu a Tičinoviću je postavljena mrežica koja bi trebala riješiti sve probleme. Nogometaš Plemića se trenutno odmara kod kuće a u utorak će se podvrgnuti kontroli. Kako nam je sam nogometaš potvrdio, s njegovim stanjem bi sve trebalo biti potpuno u redu do prozivke na kojoj bi se trebao pojaviti skupa s ostalim suigračima 15. januara.

Ovaj nogometaš ponikao u splitskom Hajduku u Zrinjski je došao iz belgijskog Lokerena u julu 2019. godine.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Jedan od najzahvalnijih igrača koji je ikad bio u Zrinjskom. Odigrao je odlično na svakoj od 4 pozicije koje je promjenio tijekom sezone.
2 2
PRESEDAN
Korektan igrač
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi