Mario Vrančić se vraća u Paderborn?

Tvrde njemački mediji

Mario Vrančić se vraća u Paderborn?

Njemački mediji su objavili vijest da bi Mario Vrančić od iduće polusezone mogao ponovo zaigrati za Paderborn.

Mario Vrančić nije u prvom planu trenera Darmstadta i ove sezone je u Bundesligi odigrao samo pet utakmica, a navodno nije isključeno da se nakon samo nekoliko mjeseci vrati u redove Paderborna. 

Direktor ovog kluba Michael Born je potvrdio da razmišljaju u ponovnom dovođenju bh. internacionalca, a nema sumnje da bi njegovo fudbalsko znanje i iskustvo doprinijelo Paderborbu u borbi za opstanak u Cvajti. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjećamo, Vrančić je prije dolaska u Darmstadt nastupao za Paderborn u tri sezone. Još je nosio dresove Mainza, Rot Weiss Ahlena i Borussije (II). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.