Mario Vrančić tek četvrti Bosanac koji je uspio zabiti gol u Premiershipu

Pogodio protiv Tottenhama

Mario Vrančić tek četvrti Bosanac koji je uspio zabiti gol u Premiershipu

E. Čaušević

Norwich trenutno igra na svom terenu protiv Tottenhama utakmicu 20. kola engleskog Premiershipa.

Domaći tim nakon prvog poluvremena vodi sa 1:0, a gol za vodstvo Norwicha postigao je bh. reprezentativac Mario Vrančić u 18. minuti utakmice.

Vrančić je sredinom prvog dijela upisao i asistenciju za Pukkija koji je zabio gol za 2:0, ali je onda VAR na iznenađenje svih poništio gol zbog ofsajda što je izazvalo nevjerovatne komentare.

Bh. reprezentativac je tako fantastično iskoristio priliku što je konačno zaigrao od prve minute i pokazao je treneru da zaslužuje dosta veću minutažu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo da je Vrančić tek četvrti fudbaler iz Bosne i Hercegovine koji je zabio gol u engleskom Premiershipu. Prije njega to su uspjeli uraditi Edin Džeko, Asmir Begović i Sead Kolašinac.

Top Komentari

zvjezdan10
Hahah Begović king
12 1
bosanac
Zvat ga odma bolji od pola nasih
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi