Mario Vrdoljak raskinuo saradnju sa Olimpikom

Vezista napustio tim sa Otoke

Mario Vrdoljak raskinuo saradnju sa Olimpikom

S. Mlaćo

Veliki broj igrača koji su u proteklom periodu nosili dres Olimpika, najavili su svoj dolazak nakon što ovaj klub nije ostvario opstanak u ligi, te će naredne sezone nastupati u Prvoj ligi Federacije BiH.

Ugovor sa Olimpikom danas je raskinuo vezista Mario Vrdoljak, koji je tako postao slobodan igrač. Vrdoljak je za tim sa Otoke upisao 24 nastupa uz jednu asistenciju, a u Premijer ligu BiH je stigao iz redova hrvatskog Primorca. U posljednjih šest utakmica  ove sezone nije bio u kombinaciji.

Vrdoljak je za SportSport.ba potvrdio da je dogovorio sporazumni raskid ugovor, te da već ima nekoliko ponuda i upita iz BiH, ali i da će sve biti poznato u narednim danima. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 23-godišnjak je pored Olimpika i Primorca, nastupao i za Imotski, Zadar, njemački Zweckel, Junak, Zrinjski, te Šibenik.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi