Trener Olimpika

Radović: Vitez je više želio pobjedu i zasluženo slavio

Trener Olimpika Dragan Radović čestitao je ekipi Viteza na današnjoj pobjedi na Otoci kojom je izborila opstanak u Premijer ligi.

"Čestitam ekipi Viteza na zasluženoj pobjedi. Vidjelo se na terenu da više žele pobjedu", rekao je Radović, te nastavio:

"Mi u nekim momentima nismo bili u igri, što je vjerovatno taj psihološki problem mojih igrača. Dozvolili smo Vitezu da nam konstantno ugrožava gol, imali smo neke polušanse koje nismo iskoristili. Vitez je zasluženo pobijedio".

Olimpik je sezonu završio na posljednjem mjestu Premijer lige sa 23 boda i sa Metallegheom (32) ide u niži rang, dok je Vitez sa 35 osvojenih bodova sačuvao premijerligaški status.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi