Marjanović: U Sarajevu moramo dati sve od sebe

Napadač Borca o meču Kupa sa Željezničarom

Marjanović: U Sarajevu moramo dati sve od sebe

D. Vejo

Pobjeda koju su u prvenstvu ostvarili izbranici Borčeta Sredojevića prošlog vikenda svakako će biti vjetar u leđa Velikanu iz Platonove pred revanš meč Kupa BiH sa Željezničarom. Iako su u prvom susretu na svom terenu poraženi od tima sa Grbavice rezultatom 0:2, Banjolučani ne idu pognutih glava u Sarajevo.

"U prošloj utakmici primili smo dva pogotka koje nismo zaslužili, ali šta da se radi to je fudbal. Ne planiramo formalno ići u Sarajevo na meč. Prednost od dva nula koju je protivnik stekao pogotovo na gostujućem terenu je svakako velika, ali mi ćemo dati sve od sebe i pokušat ćemo ostvariti što je bolji rezultat po nas", rekao je za SportSport.ba napadač Borca, Lazar Marjanović.

Tim iz grada na Vrbasu je svoju prvu prvenstvenu pobjedu, kada je u pitanju proljetni dio šampionata, upisao u prošlom kolu protiv Drine na svom terenu što je dobra uvertira pred utakmicu Kupa.

"Naravno, osjećamo se pozitivno i puni snage nakon pobjede. Vratilo se samopouzdanje kojeg je malo nedostajalo kao i sama atmosfera u timu. Mi u Sarajevo idemo da se nadigragavamo sa protivnikom i smatram da svojim zalaganjem na terenu možemo ostvariti pozitivan rezultat", dodaje napadač.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Meč između Željezničara i Borca igra se u srijedu na stadionu Grbavica.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije