Kanerva: BiH me iznenadila svojom igrom, a taj penal nije bio

Selektor Finske nakon meča

Kanerva: BiH me iznenadila svojom igrom, a taj penal nije bio

E. Čaušević

Reprezentacija BiH remizirala je večeras u gostima protiv Finske (2:2) u meču kvalifikacija za Mundijal.

Zmajevi su u finišu meča uspjeli da dođu do remija kada je gol za 2:2 postigao Miroslav Stevanović. Nakon meča održana je press konferencija na kojoj se obratio selektor domaćeg tima Markku Kanerva.

"Utakmica je bila izjednačena i priznajem da sam očekivao pobjedu. Penal nije bio za BIH i moram priznati da su me iznenadili svojom igrom. Mi moramo poraviti igru u odbranu, a igrom napada sam zadovoljan. Nakon utakmice ću sve bolje analizirati kako bismo poboljšali našu igru".

"Početkom drugog poluvremena vidjelo se da je BiH bila odlučnija, snažno su počeli napadati i osjetila se panika u našoj odbrani. Nisu mogli da nađu način da izvedu kontre i to je bio problem na početku drugog dijela".

Top Komentari

rocccavela
Causevicu, opet si nepismen. Bi smo ili bismo? Hmm mozda da se vratimo u osnovnu skolu?
5 3
19zfc21
Pu*i ga stari
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi