Marko Babić pojačava Trabzonspor

Turska nova destinacija

Marko Babić pojačava Trabzonspor

A. Beganović

Bivši hrvatski reprezentativac Marko Babić od naredne sezone najvjerovatnije će nositi dres turskog Trabzonspora.

Prema pisanju Karadeniz'den Gunebakis Gazetesija potpisivanje ugovora Babića s Trabzonsporom pitanje je vremena, a ovu informaciju potvrdio je i trener turskog kluba, Hugo Bros.

„Da, tačno je da mo dogovorili sve sa Babićem i mislim da ćemo ovim transferom napraviti sjajan posao“, rekao je Bros za lokalni dnevni list iz Trabzona.

Bros je još dodao da je Babić u pregovorima tražio povjerenje i minutažu, koju je izgubio u Betisu i Herthi, a klub iz Trabzona mora još osloboditi mjesto za hrvatskog internacionalca u njihovoj kvoti stranaca. Trabzonski list tvrdi da će klub najvjerovatnije napustiti Kamerunac Songo, Brazilac Alanzinho ili mladi Nigerijac Promise.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.