Marko Ćetković potpisao za FK Sarajevo!

Pojačanje na Koševu

Marko Ćetković potpisao za FK Sarajevo!

M. Šljivak

Crnogorski internacionalac, Marko Ćetković, novi je igrač Fudbalskog kluba Sarajevo. 

Pregovori ekipe s Koševa sa 29-godišnjim igračem sredine terena uspješno su okončani, te je Ćetković postao peti igrač, koji je u ljetnom prelaznom roku stigao u redove Bordo kluba.

Ovaj svestrani vezni igrač, kao jedan od najboljih igrača albanskog prvenstva stiže u redove Sarajeva. Ćetković posjeduje bogato iskustvo, koje je stekao igrajući između ostalog za Partizan, Budućnost iz Podgorice, Mogren i poljske klubove Jagiellonia i Podbeskidzie. Za "A" reprezentaciju Crne Gore odigrao je ukupno šest utakmica i postigao je jedan gol.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U redove Sarajeva stiže iz albanskog kluba FC Laci, gdje je u posljednje dvije sezone odigrao 45 utakmica i postigao 11 golova, te je stekao epitet najboljeg ofanzivnog veznog igrača tamošnjeg prvenstva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi