Tragedija u porodici Marka Livaje: U Osijeku ga probudio telefon s najgorim mogućim vijestima

Poginuo mu otac

Tragedija u porodici Marka Livaje: U Osijeku ga probudio telefon s najgorim mogućim vijestima

E. Čaušević

Napadač Hajduka, Marko Livaja, nalazi se u centru pažnje javnosti zbog tragedija koja je zadesila njegovu porodicu.

Hrvatski mediji objavili su jutros da se desila saobraćajna nesreća u Kaštelima u kojoj je smrtno stradao motociklista, a nažalost riječ je o ocu napadača Hajduka.

Index je objavio da im je potvrđeno da je rano jutros oko pola dva došlo do teške saobraćajne nesreće i da je život izgubio Milan Livaja koji je otac hrvatskog napadača Marka.

Do nesreće je došlo na brzoj cesti u Kaštel Sućurcu, te su se sudarili automobil i motocikl.

Motociklista je poginuo na licu mjesta, a saobraćaj je bio zatvoren u oba smjera dok je trajao policijski uviđaj.

Nakon uviđaja će biti poznato kako je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio otac napadača Hajduka.

Oglasi

Ova vijest je udrmala cijeli Split, a jasno najviše porodicu Livaja, te ekipu Hajduka koja se nalazi trenutno u Osijeku gdje večeras treba odigrati meč domaćeg prvenstva.

Mediji u Hrvatskoj navode da Marko Livaja gotovo sigurno neće igrati u večerašnjoj utakmici i da će odmah put Splita.

Također, naknadno će biti objavljeno kada će biti održana sahrana Milanu Livaji. Nakon svega oglasio se i Hajduk koji je iskazao saučeće svom napadaču i njegovoj porodici nakon velike tragedije.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Dragom Marku i njegovoj obitelji HNK Hajduk upućuje iskrene izraze sućuti u povodu iznenadnog i nenadoknadivog gubitka dragog mu oca. Cijeli Klub je uz njega i daje mu maksimalnu podršku u ovim teškim trenucima. Sve naše misli su uz njega i njegovu obitelj", poručili su iz kluba.

Dragom Marku i njegovoj obitelji HNK Hajduk upućuje iskrene izraze sućuti u povodu iznenadnog i nenadoknadivog gubitka...

Posted by HNK Hajduk Split on Sunday, August 28, 2022
Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1644252756
RIP, budi jak Livaja!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi