Maksimović: Znamo šta radimo

Borac bolji od Radnika

Maksimović: Znamo šta radimo

E. Škorić

Borac je danas bio bolji od Radnika s 2:0 u posljednjem meču 22. kola Premijer lige.

Banjalučani su došli rutinski do nove pobjede i ostaju u gornjem dijelu tabele pred odlučujućih 11 kola.

"Poslije fizičkog i emotivnog pražnjenja protiv Širokog Brijega, znali smo da nas očekuje teška utakmica protiv Radnika, koji je defanzivno kompaktna ekipa. Međutim, otvorili smo utakmicu na vrijeme i mislim da su igrači pokazali karakter, iako to još nije ono što bismo htjeli da bude. Ali, s obzirom na skraćen roster, bilo je veoma dobro. Ovo je treća utakmica na kojoj nismo primili gol, što pokazuje da znamo šta radimo. Treba tu još dosta rada, ali idemo od utakmice do utakmice", poručio je trener Borca Marko Maksimović.

Darko Nestorović, trener Radnika, nije želio da da neki veći komentar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neću puno pričati, mogu samo reći zaslužena pobjeda Borca, čestitam im i želim sve najbolje u nastavku prvenstva", bio je kratak Nestorović.

Borac je završio treći na tabeli poslije 22 kola i na startu završnog dijela prvenstva dočekuje Mladost. Radnika čeka gostovanje Veležu u Mostaru.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

2323
Maksimovicu ubleho od trenera..bar vidi izjavu gostujuceg trenera i bice ti jasno sve....Samo sa sudijama ima vas 14 na terenu
2 4
2323
Radnik se na.uzio i dosao samo da odigra utakmicu jer im je tako naredjeno..hahahaha..Kome se vise gleda to..Siroki se isto tako na.uzio ..sad ovi...Borac,mora,mora u Evropu...Pticice znaju ....Sad ce jos , dobiti, KLIS u Kupu i ...vec vidjen scenario......ffuujjjj bagro...ugasite sport gdje ste ga doveli..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi