Marko Marin na meti QPR-a

Redknapp traži pojačanja

Marko Marin na meti QPR-a

M. Skaka

Marko Marin mogao bi u januaru napustiti Chelsea i karijeru nastaviti u QPR-u.

QPR planiraju potrošiti značajnija sredstva kako izbjegli ispadanje iz Premiershipa, a otočki mediji navode kako Harry Redknapp traži čak petoricu igrača.

 

Marko Marin mogao bi tako završiti na posudbi u Queens Park Rangersima obzirom da ne igra u Chelseaju. Zvijezda West Hama, Mohamed Daime drugi je na listi Redknappovih novogodišnjih želja, a kao opcije spominju se i Loic Remy, napadač Marseilla, te Nicoas Anelka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Diame je možda i najzglednije pojačanje u cijeloj priči. Veznjak je preselio na Upton Park tek ovog ljeta, ali ima izlaznu klauzulu sa cijenom od 3,5 miliona funti, a trenutno je povrijeđen i pitanje je da li će svom klubu moći pomoći u najvažnijem dijelu sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.