Marko Obradović pred potpisom za Sarajevo
Dobro poznato lice sa bh. terena pred vratima Koševa

Napadač stiže na Koševo

Marko Obradović pred potpisom za Sarajevo · Saznajemo

M. Šljivak

Srpski napadač Marko Obradović (26) veoma je blizu potpisa za FK Sarajevo, saznaje SportSport.ba. Sjajni 26-godišnji napadač je u proteklom periodu pregovarao sa ekipom sa Koševa. Dogovor je u principu postignut i Obradović će u ostatku sezone vjerovatno nositi bordo dres.

Radi se o dobro poznatom licu sa bh. terena. Godinama je Obradović tresao mreže u Premijer ligi BiH u dresu Radnika iz Bijeljine, a proteklog ljeta je pojačao kazahstanski Aktobe.

Obradović trenutno rješava svoju papirologiju u kazahstanskom klubu, gdje je proveo proteklu polusezonu i obostrana je želja da dođe do saradnje.

Pored Sarajeva je pregovarao i sa Slobodom, ali kako stvari stoje, borbu za njegov potpis dobio je tim sa Koševa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Obradović bi se u narednim danima trebao priključiti ekipi na pripremama u Turskoj, a pored njega moguć je dolazak još nekoliko fudbalera.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Pa moj Maki zar nisi mogao naci albansku ili madjarsku ligu a ne tu njivu?
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi