Marko Pecarski  novi član Bayerna

Amar Gegić dobiva novog saigrača

Marko Pecarski novi član Bayerna

Emir Dindić

Jedan od najtalentovanijih košarkaša  u Europi  iz generacije 2000.godišta odlazi u Njemačku.

Jedan od najtalentovanijih košarkaša Mega Leksa Marko Pecarski broji svoje posljednje dane u tom klubu.  Naime prema više izvora njegova nova destinacija je ekipa  Bayern Minhena gdje će biti saigrač našem reprezentativcu Amaru Gegiću.

Pecarski je jedan od najvećih talenata u Europi, i ako mu se karijera bude razvijala u pravom smjeru očekuje se da za par godina otisne se u NBA i napravi zavidnu karijeru. 

Na posljednjem U 16 prvenstvu za košarkaše za reprezentaciju Srbije zaista je pružao dominantne partije gdje je bio na prosjeku od 26,6 poena i 15,9 skokova. 

Uvijeti prelaska, i predstavljanje u novom klubu očekuje se u narednim sedmicama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi