Marko Ramljak uskoro ponovo u Zadru
Foto: EPA

Nakon jedne sezone napušta Cedevitu

Marko Ramljak uskoro ponovo u Zadru

Marko Ramljak je veoma blizu potpisivanja za Zadar, prenosi portal Sportando, a to bi za 24-godišnjeg košarkaša predstavljao povratak u klub u kojem je proveo šest godina.

Ramljak bi u narednim danima mogao ponovo potpisati za Zadar, nakon što je za ovaj klub nastupao od 2010. do 2016. godine.

Prošlog augusta je ovaj krilni košarkaš potpisao za Cedevitu, međutim čini se da je njegova epizoda u zagrebačkom klubu završena.

Zanimljivo je i da je brat Marka Ramljaka, Ivan, prije desetak dana otišao u suprotnom smjeru i iz Zadra prešao u Cedevitu.

Marko Ramljak je, inače, rođen u Posušju u BiH, ali je nastupao za mlade selekcije Hrvatske. Košarkom se počeo baviti u KK Posušje, da bi 2010. godine prešao u Zadar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije