Marko Tešić podnio ostavku nakon poraza Rudara od Leotara

Klub iz Prijedora ostao bez trenera

Marko Tešić podnio ostavku nakon poraza Rudara od Leotara

Endin Čaušević

Fudbaleri prijedorskog Rudara poraženi su danas na svom terenu protiv Leotara sa 2:0 u meču 21. kola Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Rudar je na današnjoj utakmici vodio sa 1:0 nakon što je Mandić pogodio mrežu Leotara u 38. minuti, ali gosti iz Trebinja su na kraju uspjeli da preokrenu rezultat.

Trebinjci su u finišu meča šokirali domaće igrače s dva gola, te je Leotar uspio da dođe u Prijedoru do važna tri boda u direktnom okršaju za opstanak.

Rudar je ostao na 16 bodova, te je za klub iz Prijedora ovo bio drugi vezani poraz u drugom dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog lošeg otvaranja proljetnog dijela trener ovog tima Marko Tešić odlučio je da podnese ostavku na mjesto trenera nakon poraza od Leotara.

Čelnici Rudara će morati u potragu za novim trenerom jer ovaj tim već narednog vikenda očekuje još gostovanje u Bijeljini kod Radnika, te još jedan okršaj s rivalom koji se bori za opstanak u Premijer ligi.

Top Komentari

user1572689111
Izgubili 0:2, al su vodili na poluvremenu. To nesto kao fifa street poniati ti se gol. Bravo novinaruuu
2 0
RASanticeva
2:1 su izgubili legendo, ne 2:0
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi