Marković: Dokazat ću se Liverpoolu i svima u Engleskoj

Stigao na posudbu u Hull

Marković: Dokazat ću se Liverpoolu i svima u Engleskoj

  Srbijanski fudbaler Lazar Marković izrazio je zadovoljstvo zbog povratka u Premiership.

Marković je u Hull City stigao na posudbu, a ovo će mu biti prilika da ponovo zaigra u Premiershipu i pokaže da 2014. godine nije bez razloga završio u Liverpoolu za gotovo 25 miliona eura. 

"Nadam se da će moje igre govoriti više od riječi i da ću uspjeti da se dokažem Liverpoolu i svima u engleskom fudbalu. Mlad sam došao u Liverpool i nisam dobio priliku da u kontinuitetu pokažem šta umijem. Nadam se da ću iskoristiti ovu posudbu da se dokažem u najboljoj ligi na svijetu", poručio je Marković. 

Ovaj 22-godišnji ofanzivac je u protekloj polusezoni nastupao za Sporting kao posuđen igrač, a jedno vrijeme se također kalio i u Fenerbahčeu. Za Hull City bi prema ugovoru trebao nastupati do kraja sezone. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti