Selektor nezadovoljan

Marković: Igrali smo loše

Selektor bh. rukometaša Dragan Marković razočaran je porazom od selekcije Bjelorusije.

Marković je istakao da smo igrali loše i prepasivno.

"Igrali smo jako loše i to prepasivno. Golmani su nam imali najlošiji dan na turniru. Nismo se nijednog momenta mogli vratiti u susret. Bolje da nam se to vratilo sad, nego u kvalfikacijama", rekao je Marković uz dodatak:

"Nećemo sad mijenjati razmišljanja. Imali smo povredu Perića. Malinović je odigrao ponovo vrhunski. Fali nam u rotaciji igrača. Ne žalimo ni za čim, ali mogli smo bolje odgirati. Oni nisu odigrali loš meč na turniru. Imaće Rutenka mnogo teži zadatak u kvalifikacijama. Pravio je višak pod faulom i to se ne smije dešavati", dodao je Marković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti