Marković: Iskoristiti nedostatke Tatabanje

Optimazam u banjalučkim redovima

Marković: Iskoristiti nedostatke Tatabanje

D. Banović

Rukometaši Borca su spremni da na međunarodnoj sceni naprave još jedan korak. Nakon Ankare, Banjalučani će u okviru 3.kola Kupa EHF-a igrati protiv Tatabanje. Mađari su favoriti, ali u redovima našeg predstavnika vide svoju šansu da naprave još jedan dober rezultat.

"Mađari su mnogo iskusniji od nas i oni su favoriti na papiru zbog te činjenice, ali mi se nećemo predati. Moja preokupacija nije Tatabanja, već sam zaokupljen nekim našim problemima koji su vezani za povrede nekih igrača. Ivan Karačić i Goran Trkulja su van stroja, a kako sad stvari stoje teško da ćemo moći da računamo na njih. Još od prije je van trenažnog procesa Aleksandar Međedović. I pored svih problema ja vjerujem u svoje momke i siguran sam da će na terenu pružiti sjajnu partiju i da ćemo uz veliko zalaganje doći do pobjede", kaže trener Dragan Marković.

U stručnom štabu Borca dobro su skenirali igru svog narednog rivala  u Kupu EHF-a.

"Imamo dosta informacija koje su nam izuzetno korisne. Znamo da su čelnici Tatabanje doveli dva igrača iz Slovačke i to Mihaela Melosuma i Tomasa Urbana. Imaju dobri bekovsku liniju, ali njihova igra ima i nedostataka koje ćemo mi pokušati da iskoristimo", dodao je Marković.

Utakmica između Borca i Tatabanje igra se u subotu od 20,15 časova u dvorani Borik, a sudiće je arbitri iz Slovenije, Jure Cvetko i Brstin Kavalar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.