Marković krenuo porazom, Bavčić šest poena

Marković krenuo porazom, Bavčić šest poena

M. Šljivak

Selektor juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine Nenad Marković porazom je krenuo na klupi KAOD-a. Njegov tim je doživio poraz od PAOK-a u 16. kolu grčke A1 lige rezultatom 77:66.

PAOK je odigrao bolje prvu dionicu ovog meča. Imali su u nekoliko navrata sedam ponea prednosti, ali je KAOD uspio smanjiti prednost nakon prvih deset minuta na smo minus četiri 22:18.  KAOD je odigrao fantatičnu drugu dionicu. Razbili su PAOK  u ovom dijelu igre 28:19, te su na odmor otišli sa pet poena prednosti 46:41.

Ipak, u trećoj četvrtini PAOK je zaigrao nešto bolje. Limitirali su KAOD na samo sedam poena u ovom dijelu igre, pa je domaći tim u završnu dionicu ušao sa tri poena prednosti 56:53. Završna dionica pripala je u potpunosti PAOK-u. Dobili su ovaj period 21:13, te su stigli do pobjede od 11 poena razlike.

Edin Bavčić je za KAOD ubacio šest poena, te je imao i pet skokova u ovom susretu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.