Marković nakon poraza

Marković: Moglo je bolje, psihički smo pali nakon Tunisa

Selektor rukometne reprezentacije BiH Dragan Marković nije nezadovoljan nastupom na SP-u.

Osvojili smo 20. mjesto, a kao glavni uzrok pada u zadnjim utakmicama smatra poraz od Tunisa.

"Došli smo s puno rovitih igrača. To nas je možda i koštalo. Imali smo tri meč lopte i nakon toga smo samo željeli da privedemo turnir kraju. Nakon utakmcs s Tunisom smo debelo pali", rekao je Marković, te je dodao:

"Nismo se oporavili od šoka. Mučimo se s nekim odlukama tijekom utakmice. Dosta stvari smo promašili", rekao je Marković, koji je za kavalifikacije rekao:

"Teško je pričati o kvalifikacijama. Sigurno je da ćemo se oporaviti i bićemo vjerovatno jači. Imaćemo širinu povratkom povrijeđenih igrača. Ne zamjerim nikome ništa, mogli smo danas bolje", istakao je Marković

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.