Lech se oglasio i riješio nedoumice o statusu Elvira Koljića
FOTO: Adam Ciereszko

Napadač neće ostati u Poljskoj

Lech se oglasio i riješio nedoumice o statusu Elvira Koljića

S. Mlaćo

Elvir Koljić (22) je jučer i zvanično završio svoju epizodu u Lech Poznanu.

Naime, Koljić je u Lech stigao na posudbu s mogućnošću da Poljaci otkupe ugovor od bh. premijerligaša Krupe, ali to se neće desiti.

Koljić se u Poznanu nije naigrao, te je tokom pet mjeseci boravka u Poljskoj za prvi tim odigrao samo pet utakmica. Zaradio je i neugodnu povredu kolateralnih ligamenata, a kada se konačno vratio dobio je šansu u B timu Lecha.

Lech je sada potvrdio da se Koljić neće vratiti u njihov klub, a on već određeno vrijeme trenira sa FK Krupa, za koji je upisao i dva pogotka u prijateljskoj utakmici protiv Sindikata profesionalnih fudbalera Crne Gore (3:2).

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

I pored toga što trenira sa Krupom, teško je očekivati da ćemo Koljića u narednoj sezoni gledati u dresu kluba iz predgrađa Banja Luke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi